ISO 8391-1:1986
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٤ ديسمبر ١٩٨٦
Ceramic cookware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 1: Method of test
ملفات الوثيقة ISO 8391-1:1986
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
17.68 BHD
مجال الوثيقة ISO 8391-1:1986
Applies to ceramic cookware, intended to be used for the preparation of foods by heating. The determination is carried out by extraction of the cookware surfaces with hot acetic acid solution (4 %), and determination of the lead and cadmium extracted by means of the atom absorption spectroscopic method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 7944:2024
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Reference wavelengths
ISO 21498-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled road vehicles — Electrical specifications and tests for voltage class B systems and components — Part 2: Electrical tests for components
ISO 23551-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Safety and control devices for gas burners and gas-burning appliances — Particular requirements — Part 1: Automatic and semi-automatic shut-off valves
ISO 13695:2024
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Lasers and laser-related equipment — Test methods for the spectral characteristics of lasers