ISO 18825-2:2016
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ يوليو ٢٠١٦
Clothing — Digital fittings — Part 2: Vocabulary and terminology used for attributes of the virtual human body
ملفات الوثيقة ISO 18825-2:2016
الإنجليزية
45 صفحات
الإصدار الحالي
82.56 BHD
مجال الوثيقة ISO 18825-2:2016
ISO 18825-2:2016 defines the terms used to describe the virtual human body which is used in virtual garment systems. Specifically, virtual body landmarks and virtual body dimensions are described.
It mainly deals with vocabulary and terminology of essential virtual body dimensions of the virtual torso, arm, leg, head, face, hands and bones and joints of virtual human body.
Since there are many body landmarks on the head and hand, landmarks on these parts are defined separately from those on other parts of the body.
It is intended for developers of virtual garment systems. Although ISO 18825-2:2016 does not aim at users of virtual human body in online communication, the improved reliability of virtual human body will benefit them.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 13909-8:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Mechanical sampling — Part 8: Methods of testing for bias

ISO/IEC 16466:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — 3D printing and scanning — Assessment methods of 3D scanned data use in 3D printing


ISO 18960:2025
مواصفة قياسية دولية
Security controls and implementation for third party payment service providers — Guidance and requirements

ISO 5684:2025
مواصفة قياسية دولية
Adhesives — Floor covering adhesives and products for flooring installation — Assessment and classification of low volatile organic compound (VOC) products
