ISO/IEC Guide 14:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٨ مارس ٢٠١٨
Products and related services — Information for consumers
ملفات الوثيقة ISO/IEC Guide 14:2018
الإنجليزية
14 صفحات
الإصدار الحالي
45.8 BHD
مجال الوثيقة ISO/IEC Guide 14:2018
ISO/IEC Guide 14:2018 provides guidance on the provision of information concerning products and their related services intended for consumers. It outlines general principles and recommendations for content, methods, formats and designs enabling consumers to compare and choose consumer products and their related services prior to purchase.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)