ISO 1585:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٤ يوليو ٢٠٢٠

Road vehicles — Engine test code — Net power

ملفات الوثيقة ISO 1585:2020

الإنجليزية 32 صفحات
الإصدار الحالي
63.97 BHD

مجال الوثيقة ISO 1585:2020

This document specifies a method for testing engines designed for automotive vehicles. It applies to the evaluation of their performance with a view, in particular to presenting curves of power and specific fuel consumption at full load as a function of engine speed.

It applies only to net power assessment.

This document concerns internal combustion engines used for propulsion of passenger cars, trucks and other motor vehicles, excluding motorcycles, mopeds and agricultural tractors normally travelling on roads, and included in one of the following categories:

— reciprocating internal combustion engines (spark-ignition or compression-ignition) but excluding free piston engines;

— rotary piston engines.

These engines can be naturally aspirated or pressure-charged, either using a mechanical supercharger or turbocharger.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph