ISO 2534:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ مايو ٢٠٢٠

Road vehicles — Engine test code — Gross power

ملفات الوثيقة ISO 2534:2020

الإنجليزية 31 صفحات
الإصدار الحالي
63.97 BHD

مجال الوثيقة ISO 2534:2020

This document specifies a method for testing internal combustion engines for propulsion of road vehicles as defined in ISO 3833. It applies to the evaluation of their performance with a view, in particular, to presenting curves of power and specific fuel consumption at full load as a function of engine speed.

This document is applicable to gross power assessment.

This document concerns internal combustion engines used for propulsion of passenger cars, trucks and other motor vehicles, excluding motorcycles, mopeds and agricultural tractors normally travelling on roads, and included in one of the following categories:

— reciprocating internal combustion engines (spark-ignition or compression-ignition) but excluding free piston engines;

— rotary piston engines.

These engines can be naturally aspirated or pressure charged, either using a mechanical supercharger or turbocharger.

This document is primarily intended for the communication between the engine manufacturer and the manufacturer of the vehicle. If used for advertising purposes, the ratings will clearly state that they are gross power in accordance with 9.2.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph