ISO 16075-2:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٣٠ نوفمبر ٢٠٢٠

Guidelines for treated wastewater use for irrigation projects — Part 2: Development of the project

ملفات الوثيقة ISO 16075-2:2020

الإنجليزية 20 صفحات
الإصدار الحالي
61.29 BHD

مجال الوثيقة ISO 16075-2:2020

This document covers the following issues:

— guideline for the design of treated wastewater (TWW) irrigation projects intended to prevent public health risks within the population that has been in direct or indirect contact with the TWW or with any product that has come in contact with the TWW;

— specifications of the following:

i) TWW quality for irrigation purposes;

ii) types of crops for TWW irrigated;

iii) TWW and crops qualities integration;

iv) use of barriers to reduce risks arising from TWW irrigation;

v) correlation between the quality of the TWW, irrigated crops, and the types of barriers that can be used;

vi) distance between TWW irrigated areas and residential areas.

None of the documents of ISO 16075 are intended to be used for certification purposes.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)