ISO 11971:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ يناير ٢٠٢٠

Steel and iron castings — Visual testing of surface quality

ملفات الوثيقة ISO 11971:2020

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
17.68 BHD

مجال الوثيقة ISO 11971:2020

1.1 This document covers the acceptance criteria for the visual testing of the surface of steel and iron castings.

1.2 Acceptance levels utilize Bureau de Normalisation des Industries de la Fonderie (BNIF) and Steel Castings Research and Trade Association (SCRATA) or Casting Technology International (CTI) reference comparators for the visual determination of surface roughness and surface discontinuities described as follows:

— surface roughness;

— thermal dressing;

— mechanical dressing;

— non-metallic inclusions;

— gas porosity;

— fusion discontinuities;

— expansion discontinuities;

— metal inserts.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph