ISO 21304-2:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  08 يناير 2021

Plastics — Ultra-high-molecular-weight polyethylene (PE-UHMW) moulding and extrusion materials — Part 2: Preparation of test specimens and determination of properties

ملفات الوثيقة ISO 21304-2:2021

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 21304-2:2021

This document specifies the methods of preparation of test specimens and the test methods to be used in determining the properties of PE-UHMW moulding and extrusion materials. It gives the requirements for handling test material and for conditioning both the test material before moulding and the specimens before testing.

This document gives the procedures and conditions for the preparation of test specimens and procedures for measuring properties of the materials from which these specimens are made. Properties and test methods which are suitable and necessary to characterize PE-UHMW moulding and extrusion materials are listed.

The properties have been selected from the general test methods in ISO 10350-1. Other test methods in wide use for or of particular significance to these moulding and extrusion materials are also included in this document, as are the designatory properties specified in ISO 21304-1. This document specifies the materials with MFR less than 0,1 g/10 min at 190 °C /21,6 kg based on ISO 17855-1.

The methods of preparation and conditioning, the specimen dimensions and the test procedures specified in this document are used in order to obtain reproducible and comparable test results. Values determined will not necessarily be identical to those obtained using specimens of different dimensions or prepared using different procedures.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 3262-6:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Extenders — Specifications and methods of test — Part 6: Precipitated calcium carbonate
ISO 10447:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Resistance welding — Testing of welds — Peel and chisel testing of resistance spot and projection welds
ISO 18314-5:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Analytical colorimetry — Part 5: Procedure for colorimetric determination of colour differences of object colours according to equidistant colour spaces
ISO 7097-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Nuclear fuel technology — Determination of uranium in solutions, uranium hexafluoride and solids — Part 2: Iron(II) reduction/cerium(IV) oxidation titrimetric method