ISO/TR 3630-6:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٠٣ نوفمبر ٢٠٢٣
Dentistry — Endodontic instruments — Part 6: Numeric coding system
ملفات الوثيقة ISO/TR 3630-6:2023
الإنجليزية 11 صفحات
الإصدار الحالي
26.96 BHD
مجال الوثيقة ISO/TR 3630-6:2023
This document specifies a coding system for specific characteristics of endodontic instruments, with a 12-digit code identifying general and specific characteristics of instruments or groups of instruments. The numerals identify the type of instrument, nominal size, taper, length, working part material, type and material of handle or shank.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph