ISO 11901-5:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٤ مارس ٢٠٢١
Tools for pressing — Gas springs — Part 5: Safety instructions for gas springs
ملفات الوثيقة ISO 11901-5:2021
الإنجليزية
16 صفحات
الإصدار الحالي
45.59 BHD
مجال الوثيقة ISO 11901-5:2021
This document describes the safety requirements for gas springs in accordance with ISO 11901-1, ISO 11901-3 and ISO 11901-4 intended for use in press tool and their correct installation instructions.
The instructions and operating conditions described in Annex A help to maximise lifetime and ensure the safe operation of nitrogen gas springs.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)