ISO 3262-11:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٤
Extenders — Specifications and methods of test — Part 11: Natural talc, in lamellar form, containing carbonates
ملفات الوثيقة ISO 3262-11:2024
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
18.32 BHD
مجال الوثيقة ISO 3262-11:2024
This document specifies requirements and corresponding methods of test for products made from naturally occurring talc in lamellar form associated with carbonates.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 19085-15:2025
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 15: Presses

ISO 17579:2025
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Design and testing requirements of pneumatic quick-closing valves

ISO 17831-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid biofuels — Determination of mechanical durability of pellets and briquettes — Part 1: Pellets

ISO 18916:2025
مواصفة قياسية دولية
Imaging materials — Photographic activity test for enclosure materials — Processed silver‐gelatin and dye‐gelatin prints
