ISO/IEC 21122-1:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ يوليو ٢٠٢٤

Information technology — JPEG XS low-latency lightweight image coding system — Part 1: Core coding system

ملفات الوثيقة ISO/IEC 21122-1:2024

الإنجليزية 114 صفحات
الإصدار الحالي
90.87 BHD

مجال الوثيقة ISO/IEC 21122-1:2024

This document specifies the syntax and an accompanying decompression process that is capable to represent continuous-tone grey-scale, or continuous-tone colour digital images without visual loss at moderate compression rates. Typical compression rates are between 2:1 and 18:1 but can also be higher depending on the nature of the image. In particular, the syntax and the decoding process specified in this document allow lightweight encoder and decoder implementations that limit the end-to-end latency to a fraction of the frame size. However, the definition of transmission channel buffer models necessary to ensure such latency is beyond the scope of this document.

This document:

     specifies decoding processes for converting compressed image data to reconstructed image data;

     specifies a codestream syntax containing information for interpreting the compressed image data;

     provides guidance on encoding processes for converting source image data to compressed image data.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph