ISO 16063-21:2003/Amd 2:2024

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٩ نوفمبر ٢٠٢٤

Methods for the calibration of vibration and shock transducers — Part 21: Vibration calibration by comparison to a reference transducer — Amendment 2

ملفات الوثيقة ISO 16063-21:2003/Amd 2:2024

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
7.43 BHD

مجال الوثيقة ISO 16063-21:2003/Amd 2:2024

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph