ISO 22206:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٣٠ سبتمبر ٢٠٢٤ ·

Kraft lignin — Glass transition temperature by differential scanning calorimetry

ملفات الوثيقة ISO 22206:2024

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
27.36 BHD

مجال الوثيقة ISO 22206:2024

This document describes a method for the determination of the glass transition temperature (Tg) of kraft lignin. The procedure utilizes differential scanning calorimetry (DSC).

This procedure is applicable to solid lignins (e.g., powdered form) isolated using different isolation techniques (e.g., acidification with hydrochloric acid, sulfuric acid, etc., and carbonation using gaseous carbon dioxide) from the spent liquor (black liquor) generated from the kraft pulping process.

It does not apply to raw black liquor and lignin in the alkali form, (lignin that is separated from wood chips and dissolved in sodium sulfide and sodium hydroxide liquor such as that originating from black liquor).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27019:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Information security controls for the energy utility industry
ISO/TS 6204:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Health Informatics — Categorial structures for representation of Ayurvedic medicinal water — Decocting process in Ayurveda
ISO 3379:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of distension and strength of surface (ball burst method)
ISO 19403-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Wettability — Part 4: Determination of the polar and dispersive fractions of the surface tension of liquids from an interfacial tension