البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 271 نتيجة Found 271 Standards
ISO 16654:2001/Amd 2:2023
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 — Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents
ISO 15213-1:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. — Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique
ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 2: Colony-count technique — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media
ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 1: Detection method — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media
ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique — Amendment 1: Clarification of scope
ISO 20976-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products — Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters
ISO 23418:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria — General requirements and guidance
ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Amendment 1: Clarification of scope
GSO ISO 10273:2021
ISO 10273:2017 
مواصفة قياسية خليجية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية - الطريقة الأفقية للكشف عن بكتيريا يارسينا إنتيروكوليتيكا الممرضة
GSO ISO 18465:2021
ISO 18465:2017 
مواصفة قياسية خليجية
علم الأحياء المجهرية للسلسلة الغذائية -- التعيين الكمي للسم المقيئ (الناتج عن العصوية الشمعية (باسيلس سيريس)) باستخدام الاستشراب السائل المقرون بمقياس الكتلة الطيفي الترادفي
GSO CAC/RCP 70:2021
CAC/RCP 70:2011 
مواصفة قياسية خليجية
قواعد الممارسة لمنع وتقليل تلوث الإيثيل الكارباميت في نواتج تقطير الفواكه ذات النواه الحجرية
GSO ISO/TS 15216-2:2021
ISO/TS 15216-2:2013 
مواصفة قياسية خليجية
نظام التغذية الافقية لعلم الأحياء الدقيقة الخاص بالغذاء والحيوان باستخدام (REAL-TIME RT-PCR) للكشف عن فيروس التهاب الكبد A والنوروفيروس في الغذاء: الجزء الثاني-نظام الكشف النوعي