البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(282)
(25)
(1)
(111)
(107)
(89)
(1)
(0)
(196)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO ISO 23418:2023
ISO 23418:2022
مواصفة قياسية خليجية
علم الأحياء الدقيقة في السلسلة الغذائية - تسلسل الجينوم الكامل للتصنيف والتوصيف الجيني للبكتيريا - المتطلبات العامة والإرشادات
BH GSO CXG 94:2023
GSO CXG 94:2023
مواصفة قياسية بحرينية
الدليل الارشادي بشأن الرصد والمراقبة المتكاملين لمقاومة مضادات الميكروبات التي تنقلها الأغذية
BH GSO ISO 21187:2023
GSO ISO 21187:2023
مواصفة قياسية بحرينية
الحليب - التحديد الكمي للجودة الميكروبيولوجية - إرشادات للإنشاء والتحقق من علاقة التحويل بين نتائج طريقة بديلة ونتائج طريقة التثبيت
ISO 16654:2001/Amd 2:2023
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 — Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents
ISO 15213-1:2023
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. — Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique
ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium — Amendment 1
ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium — Amendment 1
GSO ISO 21187:2023
ISO 21187:2021
مواصفة قياسية خليجية
الحليب - التحديد الكمي للجودة الميكروبيولوجية - إرشادات للإنشاء والتحقق من علاقة التحويل بين نتائج طريقة بديلة ونتائج طريقة التثبيت
BH GSO ISO 7932:2016/Amd 1:2023
GSO ISO 7932:2016/Amd 1:2022
تعديل فني لمواصفة قياسية بحرينية
مِكروبيولوجيا الغذاء والأعلاف الحيوانية -- طريقة أفقية لإحصاء البكتريا العصوية الشمعية الافتراضية -- تقنية عد المستعمرات عند 30 درجة مئوية
BH GSO ISO 23036-2:2023
GSO ISO 23036-2:2023
مواصفة قياسية بحرينية
الأحياء الدقيقة في السلسلة الغذائية - طرق الكشف عن يرقات أنيساكيس ( L3) في الأسماك ومنتجاتها - الجزء الثاني: طريقة الهضم الاصطناعي
ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 2: Colony-count technique — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media
ISO 9232:2003/Amd 1:2023
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents