البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(145)
(3)
(1)
(63)
(59)
(18)
(5)
(4)
(125)
(2)
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 22002-7:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 7: Retail and wholesale
ISO 22002-5:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 5: Transport and storage
ISO 22002-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 2: Catering
GSO 2282:2025
مواصفة قياسية خليجية
البيانات الإيضاحية للنباتات العشبية العطرية المعدة للاستهلاك الآدمي
BH GSO 2282:2025
GSO 2282:2025
مواصفة قياسية بحرينية
البيانات الإيضاحية للنباتات العشبية العطرية المعدة للاستهلاك الآدمي
ISO 22002-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 6: Feed and animal food production
ISO 22002-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 4: Food packaging manufacturing
ISO 22002-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 1: Food manufacturing
ISO 22002-100:2025
مواصفة قياسية دولية
Prerequisite programmes on food safety — Part 100: Requirements for the food, feed and packaging supply chain
GSO 1308:2025
لائحة فنية خليجية
خميرة الخباز والخميرة المجففة غير النشطة
GSO 2776:2024
مواصفة قياسية خليجية
الاشتراطات الصحية في التموين الغذائي
BH GSO OIC/SMIIC 17-1:2024
OIC/SMIIC 17-1:2020
مواصفة قياسية بحرينية
نظام إدارة سلسلة التوريد الحلال - الجزء الأول: النقل - المتطلبات العامة