البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 297 نتيجة Found 297 Standards
ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 6639-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methods
GSO ISO 712-1:2025
ISO 712-1:2024 
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب ومنتجات الحبوب - تقدير محتوى الرطوبة - الجزء 1: الطريقة المرجعية
ISO 23719:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of 17 mycotoxins by ultra-high-performance liquid chromatography and tandem mass spectrometry method (UHPLC-MS/MS)
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 6639-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 1: General principles
ISO 6639-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 2: Sampling
GSO ISO 7304-2:2025
ISO 7304-2:2008 
مواصفة قياسية خليجية
المعكرونة الغذائية المنتجة من سميد القمح القاسي – تقدير جودة الطهي عن طريق التحليل الحسي – الجزء 2: الطريقة الروتينية
ISO 4112:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Guidance on measurement of the temperature of grain stored in bulk
GSO 2546:2025
 
لائحة فنية خليجية
دقيق الشعير
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ISO 18390:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals, pulses and cereal products — Sampling — Simplified routine method