البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(287)
(9)
(1)
(68)
(65)
(62)
(60)
(42)
(227)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 6639-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methods
GSO ISO 712-1:2025
ISO 712-1:2024
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب ومنتجات الحبوب - تقدير محتوى الرطوبة - الجزء 1: الطريقة المرجعية
ISO 23719:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of 17 mycotoxins by ultra-high-performance liquid chromatography and tandem mass spectrometry method (UHPLC-MS/MS)
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 6639-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 1: General principles
ISO 6639-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 2: Sampling
GSO ISO 7304-2:2025
ISO 7304-2:2008
مواصفة قياسية خليجية
المعكرونة الغذائية المنتجة من سميد القمح القاسي – تقدير جودة الطهي عن طريق التحليل الحسي – الجزء 2: الطريقة الروتينية
ISO 4112:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Guidance on measurement of the temperature of grain stored in bulk
GSO 2546:2025
لائحة فنية خليجية
دقيق الشعير
ISO 5530-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ISO 18390:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals, pulses and cereal products — Sampling — Simplified routine method