البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(88)
(2)
(1)
(28)
(23)
(19)
(12)
(9)
(63)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO 2787:2025
لائحة فنية خليجية
القهوة المثلجة
ISO 9116:2025
مواصفة قياسية دولية
Green coffee — Guidance on methods of specification
GSO 2558:2021/Cor 1:2025
لائحة فنية خليجية
القهوة العربية سريعة التحضير
ISO 18862:2025
مواصفة قياسية دولية
Coffee and coffee products — Determination of acrylamide — Methods using high-performance liquid chromatography with tandem mass spectrometric detection (HPLC-MS/MS) and gas chromatography with mass spectrometric detection (GC-MS) after derivatization
ISO 18794:2025
مواصفة قياسية دولية
Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
ISO 6673:2025
مواصفة قياسية دولية
Green coffee — Determination of loss in mass at 105 °C
GSO 2197:2024
لائحة فنية خليجية
البن ومنتجاته - حبوب البن المحمص
BH GSO 2755:2024
GSO 2755:2024
لائحة فنية بحرينية
قشر البن
BH GSO ISO 6668:2024
ISO 6668:2008
مواصفة قياسية بحرينية
البن الأخضر – إعداد العينات للاستخدام في التحاليل الحسية
BH GSO ISO 10470:2024
ISO 10470:2004
مواصفة قياسية بحرينية
البن الأخضر - الرسم البياني لمرجع العيوب
GSO 2755:2024
لائحة فنية خليجية
قشر البن
BH GSO ISO 4149:2024
ISO 4149:2005
مواصفة قياسية بحرينية
البن الأخضر – الفحص بالشم والنظر وتقدير المواد الغريبة والعيوب