البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 100 نتيجة Found 100 Standards
GSO ISO 11036:2022
ISO 11036:2020 
مواصفة قياسية خليجية
التحليل الحسي - المنهجية - ملف تعريف الملمس
GSO ISO 20613:2021
ISO 20613:2019 
مواصفة قياسية خليجية
التحليل الحسي - إرشادات عامة لتطبيق التحليل الحسي في مراقبة الجودة
GSO CAC/GL 31:2021
CAC/GL 31:1999 
مواصفة قياسية خليجية
الخطوط التوجيهية للتقييم الحسي للأسماك والقشريات
ISO 22308-1:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking
ISO 20784:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Guidance on substantiation for sensory and consumer product claims
ISO 11132:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
GSO ISO 29842:2021
ISO 29842:2011 
مواصفة قياسية خليجية
التحاليل الحسية -- المنهجية -- تصميمات الكتلة المتوازنة غير الكاملة
GSO ISO 16779:2021
ISO 16779:2015 
مواصفة قياسية خليجية
التحاليل الحسية -- تقييم (تقدير وتحقق) عمر تخزين المواد الغذائية
ISO 4120:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Triangle test
ISO 11056:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Magnitude estimation method
ISO 11036:2020
 
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Texture profile
ISO 11136:2014/Amd 1:2020
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area — Amendment 1