البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(43)
(33)
(24)
(0)
(0)
(53)
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO ISO 11036:2022
ISO 11036:2020
مواصفة قياسية خليجية
التحليل الحسي - المنهجية - ملف تعريف الملمس


GSO ISO 20613:2021
ISO 20613:2019
مواصفة قياسية خليجية
التحليل الحسي - إرشادات عامة لتطبيق التحليل الحسي في مراقبة الجودة


GSO CAC/GL 31:2021
CAC/GL 31:1999
مواصفة قياسية خليجية
الخطوط التوجيهية للتقييم الحسي للأسماك والقشريات

ISO 22308-1:2021
مواصفة قياسية دولية
Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking

ISO 20784:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Guidance on substantiation for sensory and consumer product claims

ISO 11132:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel

GSO ISO 29842:2021
ISO 29842:2011
مواصفة قياسية خليجية
التحاليل الحسية -- المنهجية -- تصميمات الكتلة المتوازنة غير الكاملة


GSO ISO 16779:2021
ISO 16779:2015
مواصفة قياسية خليجية
التحاليل الحسية -- تقييم (تقدير وتحقق) عمر تخزين المواد الغذائية


ISO 4120:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Triangle test

ISO 11056:2021
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Magnitude estimation method

ISO 11036:2020
مواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — Texture profile

ISO 11136:2014/Amd 1:2020
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Sensory analysis — Methodology — General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area — Amendment 1
