البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 296 نتيجة Found 296 Standards
ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
GSO 2546:2025
 
لائحة فنية خليجية
دقيق الشعير
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ISO 18390:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals, pulses and cereal products — Sampling — Simplified routine method
GSO 194-1:2024
 
لائحة فنية خليجية
طحين (دقيق) القمح
BH GSO 2034:2024
CODEX STAN 257R:2007 
لائحة فنية بحرينية
الحمص بالطحينة المعلب
BH GSO 1917:2024
GSO 1917:2009 
لائحة فنية بحرينية
بذور فول الصويا
ISO 712-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method
ISO 24557:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
GSO ISO 27971:2024
ISO 27971:2023 
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب ومنتجاتها - القمح الشائع - تقدير خواص الفيوجراف للعجين عند التميؤ الثابت من الدقيق التجارى أو دقيق الاختبار ومنهجية الطحن الاختبارية
GSO ISO 2171:2024
ISO 2171:2023 
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب والبقوليات ومنتجاتهما – تقدير الرماد عن طريق الحرق