ISO 6590-2:1986
									
									مواصفة قياسية دولية
								  
									الإصدار الحالي
									
								 · اعتمدت بتاريخ ٠٦ مارس ١٩٨٦
 Packaging — Sacks — Vocabulary and types — Part 2: Sacks made from thermoplastic flexible film
ملفات الوثيقة ISO 6590-2:1986
الإنجليزية 15 صفحات
 
														الإصدار الحالي
														
													
													45.97 BHD
												
مجال الوثيقة ISO 6590-2:1986
This part of ISO 6590 defines terms commonly used in plastic sack manufacture. It refers to single- and multi-ply sacks made from thermoplastic flexible films; it does not refer to bags for the retail trade. It specifies types of sacks, constructional details, materials and describes parts of a sack. It delivers alphabetical indices in three languages.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
 
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
 
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
  
BH GSO 150-2:2015
 GSO 150-2:2013 
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية بحرينية
                            
                        
 
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
   
 
BH GSO 2055-1:2016
 GSO 2055-1:2015 
                        
                            
                            
                                لائحة فنية بحرينية
                            
                        
 
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
   
 
GSO 2055-1:2015
 
                            
                            
                                لائحة فنية خليجية
                            
                        
 
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
  
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
 
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
 
                                Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
                                
                            
  
ISO 21660-2:2025
 
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
 
                                Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
                                
                            
  
ISO 29997:2025
 
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
 
                                Internships — Quality guidelines for host organizations
                                
                            
  
GSO 1796:2007
 
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
 
                                طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)
                                
                            
  