ISO 3033-3:2005

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ أغسطس ٢٠٠٥

Oil of spearmint — Part 3: Indian type (Mentha spicata L.), redistilled oil

ملفات الوثيقة ISO 3033-3:2005

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
30.51 BHD

مجال الوثيقة ISO 3033-3:2005

ISO 3033-3:2005 specifies certain characteristics of the oil of spearmint, Indian type (Mentha spicata L.), redistilled oil, in order to facilitate assessment of its quality.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 37303:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management
ISO 37302:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness
ISO 21740:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance
ISO 7899-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method