ISO 3033-3:2005
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ أغسطس ٢٠٠٥
Oil of spearmint — Part 3: Indian type (Mentha spicata L.), redistilled oil
ملفات الوثيقة ISO 3033-3:2005
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
30.51 BHD
مجال الوثيقة ISO 3033-3:2005
ISO 3033-3:2005 specifies certain characteristics of the oil of spearmint, Indian type (Mentha spicata L.), redistilled oil, in order to facilitate assessment of its quality.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 37303:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management

ISO 37302:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness

ISO 21740:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance

ISO 7899-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method
