ISO 2108:2005
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
٣٠ مايو ٢٠٠٥
Information and documentation — International standard book number (ISBN)
ملفات الوثيقة ISO 2108:2005
الإنجليزية
21 صفحات
إصدار سابق
30.13 BHD
مجال الوثيقة ISO 2108:2005
The purpose of ISO 2108:2005 is to establish the specifications for the International Standard Book Number (ISBN) as a unique international identification system for each product form or edition of a monographic publication published or produced by a specific publisher. It specifies the construction of an ISBN, the rules for its assignment and use, the metadata to be associated with the ISBN allocation, and the administration of the ISBN system.
ISO 2108:2005 is applicable to monographic publications (or their individual sections or chapters where these are made separately available) and certain types of related products that are available to the public. Examples of applicable and non-applicable products are provided.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 19881:2025
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers

ISO 19396-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology

ISO 13503-8:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing

ISO 13400-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services
