ISO 759:1981

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠١ سبتمبر ١٩٨١

Volatile organic liquids for industrial use — Determination of dry residue after evaporation on water bath — General method

ملفات الوثيقة ISO 759:1981

الإنجليزية 2 صفحات
الإصدار الحالي
20.4 BHD

مجال الوثيقة ISO 759:1981

The method of test is applicable to products having dry residues after evaporation greater than or equal to 10 mg/kg Ä0.001 % (m/m)Ü. The principle consists in evaporation of a test portion on a water bath, and drying the residue, if any, to a constant mass in an oven at 110 °C 2 K. - Cancels and replaces ISO Recommendation R 759-1968 of which it constitutes a technical revision.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC TR 21221:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems
ISO 7730:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria
ISO 8000-220:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement
ISO 22412:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)