ISO 759:1981
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ سبتمبر ١٩٨١
Volatile organic liquids for industrial use — Determination of dry residue after evaporation on water bath — General method
ملفات الوثيقة ISO 759:1981
الإنجليزية
2 صفحات
الإصدار الحالي
20.4 BHD
مجال الوثيقة ISO 759:1981
The method of test is applicable to products having dry residues after evaporation greater than or equal to 10 mg/kg Ä0.001 % (m/m)Ü. The principle consists in evaporation of a test portion on a water bath, and drying the residue, if any, to a constant mass in an oven at 110 °C 2 K. - Cancels and replaces ISO Recommendation R 759-1968 of which it constitutes a technical revision.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC TR 21221:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems


ISO 7730:2025
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria

ISO 8000-220:2025
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement

ISO 22412:2025
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)
