ISO 13495:2013
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٩ أكتوبر ٢٠١٣
Foodstuffs — Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
ملفات الوثيقة ISO 13495:2013
الإنجليزية
13 صفحات
الإصدار الحالي
45.76 BHD
مجال الوثيقة ISO 13495:2013
ISO 13495:2013 specifies molecular tools for generating molecular profiles of varieties of plant species, enabling varietal identification, i.e. confirmation of identity in relation to one or more references.
ISO 13495:2013 is applicable to various matrices, seeds, leaves, roots, industrial products composed of only one variety. Matrices presented in the form of mixtures of varieties (such as purees, compotes, flours) are excluded from the scope of ISO 13495:2013. It does not deal with genetic purity.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 11980:2025
مواصفة قياسية دولية
Ophthalmic optics — Contact lenses and contact lens care products — Requirements and guidance for clinical investigations

ISO 7405:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Evaluation of biocompatibility of medical devices used in dentistry

ISO 19674:2025
مواصفة قياسية دولية
Fine ceramics (advanced ceramics, advanced technical ceramics) — Methods of test for ceramic coatings — Determination of internal stress in ceramic coatings by application of the Stoney formula

ISO 4823:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Elastomeric impression and bite registration materials
