ISO 16355-1:2015
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ ديسمبر ٢٠١٥
Application of statistical and related methods to new technology and product development process — Part 1: General principles and perspectives of Quality Function Deployment (QFD)
ملفات الوثيقة ISO 16355-1:2015
الإنجليزية
73 صفحات
إصدار سابق
92.4 BHD
مجال الوثيقة ISO 16355-1:2015
ISO 16355-1:2015 describes the quality function deployment (QFD) process, its purpose, users, and tools. It is not a management system standard. It does not provide requirements or guidelines for organizations to develop and systematically manage their policies, processes, and procedures in order to achieve specific objectives.
Users of ISO 16355-1:2015 will include all organization functions necessary to assure customer satisfaction, including business planning, marketing, sales, research and development (R&D), engineering, information technology (IT), manufacturing, procurement, quality, production, service, packaging and logistics, support, testing, regulatory, and other phases in hardware, software, service, and system organizations.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)