ISO 16128-2:2017
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ سبتمبر ٢٠١٧
Cosmetics — Guidelines on technical definitions and criteria for natural and organic cosmetic ingredients — Part 2: Criteria for ingredients and products
ملفات الوثيقة ISO 16128-2:2017
الإنجليزية
13 صفحات
الإصدار الحالي
44.83 BHD
مجال الوثيقة ISO 16128-2:2017
ISO 16128-2:2017 describes approaches to calculate natural, natural origin, organic and organic origin indexes that apply to the ingredient categories defined in ISO 16128‑1. This document also offers a framework to determine the natural, natural origin, organic and organic origin content of products based on the ingredient characterization.
Neither ISO 16128‑1 nor this document addresses product communication (e.g. claims and labelling), human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade), characteristics of packaging materials or regulatory requirements applicable for cosmetics.
ISO 16128-2:2017 builds on and enhances ISO 16128‑1. It is intended to be used in conjunction with ISO 16128‑1.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 4752:2025
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture

ISO 21043-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis

ISO 19984-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content

ISO/TS 6417:2025
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication
