ISO 56000:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 18 فبراير 2020 ·

Innovation management — Fundamentals and vocabulary

الدراسات والتطوير
*تشمل إدارة المشاريع ، تحليل القيمة ، الخ
إدارة الشركات وتنظيمها بصفة عامة
*تشمل الجوانب القانونية وتحمل المسئولية في الإدارة

ملفات الوثيقة ISO 56000:2020

الإنجليزية 37 صفحات
الإصدار الحالي
77.29 BHD

مجال الوثيقة ISO 56000:2020

1.1 This document provides the vocabulary, fundamental concepts and principles of innovation management and its systematic implementation. It is applicable to:

a) organizations implementing an innovation management system or performing innovation management assessments;

b) organizations that need to improve their ability to effectively manage innovation activities;

c) users, customers and other relevant interested parties (e.g. suppliers, partners, funding organizations, investors, universities and public authorities) seeking confidence in the innovation capabilities of an organization;

d) organizations and interested parties seeking to improve communication through a common understanding of the vocabulary used in innovation management;

e) providers of training in, assessment of, or consultancy for, innovation management and innovation management systems;

f) developers of innovation management and related standards.

1.2 This document is intended to be applicable to:

a) all types of organizations, regardless of type, sector, maturity-level or size;

b) all types of innovations, e.g. product, service, process, model and method, ranging from incremental to radical;

c) all types of approaches, e.g. internal and open innovation, user-, market-, technology- and design-driven innovation activities.

This document specifies the terms and definitions applicable to all innovation management and innovation management system standards developed by ISO/TC 279.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/PAS 8329:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Extended master connection file (χMCF) — Description of mechanical connections and joints in structural systems
IWA 45:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable critical mineral supply chains
ISO/TS 5462:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber latex coated fabric gloves — Specification
ISO 19085-9:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 9: Circular saw benches (with and without sliding table)