ISO 20981:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  11 أغسطس 2020

Asparagus — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20981:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20981:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh asparagus shoots of commercial varieties of asparagus grown from Asparagus officinalis L., of the Liliaceae family, offered to consumers after preparation and packaging.

This document is applicable to all asparagus except green and violet/green asparagus with a diameter less than 3 mm and white and violet asparagus with a diameter less than 8 mm, packed in uniform bundles or unit packages.

This document does not apply to processed asparagus.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 3262-6:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Extenders — Specifications and methods of test — Part 6: Precipitated calcium carbonate
ISO 10447:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Resistance welding — Testing of welds — Peel and chisel testing of resistance spot and projection welds
ISO 18314-5:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Analytical colorimetry — Part 5: Procedure for colorimetric determination of colour differences of object colours according to equidistant colour spaces
ISO 7097-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Nuclear fuel technology — Determination of uranium in solutions, uranium hexafluoride and solids — Part 2: Iron(II) reduction/cerium(IV) oxidation titrimetric method