ISO 20981:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  11 أغسطس 2020

Asparagus — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20981:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20981:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh asparagus shoots of commercial varieties of asparagus grown from Asparagus officinalis L., of the Liliaceae family, offered to consumers after preparation and packaging.

This document is applicable to all asparagus except green and violet/green asparagus with a diameter less than 3 mm and white and violet asparagus with a diameter less than 8 mm, packed in uniform bundles or unit packages.

This document does not apply to processed asparagus.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 21978:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Air to water heat pumps — Testing and rating at part load conditions and calculation of seasonal coefficient of performance for space heating
ISO 12643-2:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology — Safety requirements for graphic technology equipment and systems — Part 2: Prepress and press equipment and systems
ISO 4266-2:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Petroleum and liquid petroleum products — Measurement of level and temperature in storage tanks by automatic methods — Part 2: Measurement of level in marine vessels
ISO 12643-3:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology — Safety requirements for graphic technology equipment and systems — Part 3: Binding and finishing equipment and systems