ISO 14420:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 05 مارس 2020 ·

Carbonaceous products for the production of aluminium — Baked anodes and shaped carbon products — Determination of the coefficient of linear thermal expansion

ملفات الوثيقة ISO 14420:2020

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
18.09 BHD

مجال الوثيقة ISO 14420:2020

This document specifies a method to determine the coefficient of linear thermal expansion of carbonaceous or graphite materials (solid materials) for the production of aluminium between 20 °C and 300 °C. It applies to baked anodes and shaped carbon products.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 14763-3:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Implementation and operation of customer premises cabling — Part 3: Testing of optical fibre cabling
ISO 12625-5:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Tissue paper and tissue products — Part 5: Determination of wet tensile strength
ISO 11772:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Hot-rolled longitudinally profiled steel plate
ISO 24146-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Shipboard waste on inland navigation vessels — Part 1: On board management and handling