ISO 14420:2020
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ مارس ٢٠٢٠
Carbonaceous products for the production of aluminium — Baked anodes and shaped carbon products — Determination of the coefficient of linear thermal expansion
ملفات الوثيقة ISO 14420:2020
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
19.67 BHD
مجال الوثيقة ISO 14420:2020
This document specifies a method to determine the coefficient of linear thermal expansion of carbonaceous or graphite materials (solid materials) for the production of aluminium between 20 °C and 300 °C. It applies to baked anodes and shaped carbon products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 24589-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Examples of good practice for the management of assets of water supply and wastewater systems — Part 2: Wastewater systems

ISO/TS 20721:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Absorbable implants — General guidelines and requirements for assessment of absorbable metallic implants

ISO/IEC TS 20540:2025
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Testing cryptographic modules in their field


ISO 834-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Fire-resistance tests — Elements of building construction — Part 1: General requirements
