ISO 14420:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 05 مارس 2020 ·

Carbonaceous products for the production of aluminium — Baked anodes and shaped carbon products — Determination of the coefficient of linear thermal expansion

ملفات الوثيقة ISO 14420:2020

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
18.09 BHD

مجال الوثيقة ISO 14420:2020

This document specifies a method to determine the coefficient of linear thermal expansion of carbonaceous or graphite materials (solid materials) for the production of aluminium between 20 °C and 300 °C. It applies to baked anodes and shaped carbon products.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 8454:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Cigarettes — Determination of carbon monoxide in the vapour phase of cigarette smoke — NDIR method
ISO 5201:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Financial services — Code-scanning payment security
ISO 5665:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Consumer incident investigation — Requirements and guidance
ISO 30024:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal feeding stuffs — Determination of phytase activity