ISO 14420:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 05 مارس 2020 ·

Carbonaceous products for the production of aluminium — Baked anodes and shaped carbon products — Determination of the coefficient of linear thermal expansion

ملفات الوثيقة ISO 14420:2020

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
18.09 BHD

مجال الوثيقة ISO 14420:2020

This document specifies a method to determine the coefficient of linear thermal expansion of carbonaceous or graphite materials (solid materials) for the production of aluminium between 20 °C and 300 °C. It applies to baked anodes and shaped carbon products.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 13615:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Traditional Chinese medicine — Atractylodes macrocephala rhizome
ISO/IEC/IEEE 8802-15-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Telecommunications and information exchange between systems — Local and metropolitan area networks — Specific requirements — Part 15-4: Wireless medium access control (MAC) and physical layer (PHY) specifications for low-rate wireless personal area networks (WPANs)
ISO/IEC 21122-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — JPEG XS low-latency lightweight image coding system — Part 1: Core coding system
ISO/IEC 33202:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Software and systems engineering — Core agile practices