ISO 21922:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٣١ أغسطس ٢٠٢١

Refrigerating systems and heat pumps — Valves — Requirements, testing and marking

ملفات الوثيقة ISO 21922:2021

الإنجليزية 90 صفحات
الإصدار الحالي
91.17 BHD

مجال الوثيقة ISO 21922:2021

This document specifies safety requirements, certain functional requirements, and marking of valves and other components with similar bodies, hereinafter called valves, for use in refrigerating systems including heat pumps.

This document includes requirements for valves with extension pipes.

This document describes the procedure to be followed when designing valve parts subjected to pressure as well as the criteria to be used in the selection of materials.

This document describes methods by which reduced impact values at low temperatures may be taken into account in a safe manner.

This document applies to the design of bodies and bonnets for pressure relief devices, including bursting disc devices, with respect to pressure containment but it does not apply to any other aspects of the design or application of pressure relief devices.

In addition, this document is applicable to valves with a maximum operating temperature not exceeding 200 °C and a maximum allowable pressure not exceeding 160 bar[1].

 

[1] 1 bar = 0,1 MPa.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 23090-31:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coded representation of immersive media — Part 31: Haptics coding
ISO/CIE 8995-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Light and lighting — Lighting of work places — Part 1: Indoor
ISO 6579-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR)
ISO 9466:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Coating of passenger rail vehicles