ISO 4779:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٩ أغسطس ٢٠٢١ ·

Chain components for lifting purposes — Forged eye hook with point and latch — Grade 4, stainless steel, solution annealed

ملحقات معدات الرفع (التوابع)
* تشمل الخطاف (صنارة)، حلقات الربط (شكال)، سلاسل الربط، الحبال السلكية ، الخ * الحبال السلكية وسلاسل الربط للاستخدام العام، انظر 77.040.65

ملفات الوثيقة ISO 4779:2021

الإنجليزية 15 صفحات
الإصدار الحالي
41.69 BHD

مجال الوثيقة ISO 4779:2021

This document specifies the requirements for forged eye hooks with point and latch of grade 4 from stainless steel and solution annealed for use preferably as a component in chain slings of welded construction of grade 4 from stainless steel and solution annealed.

IMPORTANT — For other applications, e.g. steel wire rope slings or textile slings, it is important that the hook design is checked to ensure its fitness for a safe use.

NOTE 1    The grade for the hook according to this document is taken from the grade of the sling chain according to ISO 1835. Both (sling chains and hooks) have identical scopes and values for the working load limit, WLL, according to Table 2 and values for the mechanical requirements according to Table 3. Thus, the direct correlation of hooks to the sling chain is given by the WLL and especially the code system on the product body itself. The grade of the hook does not define any values of the tensile strength of the hook material. For further information, see Annex B.

The range of the nominal diameter, dn, of the associated sling chain according to ISO 1835 is from 4 mm to 22 mm.

Hooks according to this document are for use in the temperature range –100 °C to +400 °C.

These hooks are solution annealed in the finished condition and can therefore be used without restrictions with regard to the corrosion resistance of the steels according to 5.1.

NOTE 2    The term “eye hook with point and latch” is taken from ISO 1837:2003, Figure 5.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27019:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Information security controls for the energy utility industry
ISO/TS 6204:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Health Informatics — Categorial structures for representation of Ayurvedic medicinal water — Decocting process in Ayurveda
ISO 3379:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of distension and strength of surface (ball burst method)
ISO 19403-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Wettability — Part 4: Determination of the polar and dispersive fractions of the surface tension of liquids from an interfacial tension