ISO/TR 23304:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ
18 مايو 2021
Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content
ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021
This document provides guidelines on:
— how to express vitamin quantity,
— the expression of different molecular forms in appropriate units,
— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.
It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
ISO 21978:2023
مواصفة قياسية دولية
Air to water heat pumps — Testing and rating at part load conditions and calculation of seasonal coefficient of performance for space heating

ISO 12643-2:2023
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology — Safety requirements for graphic technology equipment and systems — Part 2: Prepress and press equipment and systems

ISO 4266-2:2023
مواصفة قياسية دولية
Petroleum and liquid petroleum products — Measurement of level and temperature in storage tanks by automatic methods — Part 2: Measurement of level in marine vessels

ISO 12643-3:2023
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology — Safety requirements for graphic technology equipment and systems — Part 3: Binding and finishing equipment and systems
