ISO/TR 23304:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٨ مايو ٢٠٢١
Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content
ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021
الإنجليزية
21 صفحات
الإصدار الحالي
62.53 BHD
مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021
This document provides guidelines on:
— how to express vitamin quantity,
— the expression of different molecular forms in appropriate units,
— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.
It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 1952:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid

ISO 5834-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form

ISO 5834-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air

ISO 15238:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium
