ISO 23351-1:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٣٠ يونيو ٢٠٢٠

Acoustics — Measurement of speech level reduction of furniture ensembles and enclosures — Part 1: Laboratory method

ملفات الوثيقة ISO 23351-1:2020

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
45.6 BHD

مجال الوثيقة ISO 23351-1:2020

This document specifies a laboratory method to facilitate the comparison of furniture ensembles and enclosures with respect to their ability to reduce the speech level of the occupant speaking inside the product.

In this method, the sound power level is measured in two scenarios: 1) without the product, and 2) with the product. During scenario 1), the test signal is produced by the sound source in an empty room while the product is absent. During scenario 2), the test signal is produced by the sound source inside the product in the occupant's position. Level reduction is the difference of the sound power levels measured in the two scenarios in 1/1-octave frequency bands from 125 Hz to 8 000 Hz. Speech level reduction is a single-number quantity that expresses the corresponding reduction in A-weighted sound power level of standard speech within the entire frequency range from 125 Hz to 8 000 Hz.

The method is applicable for entire furniture ensembles or enclosures, which form a unity that serves one or several occupants, and which are also used to provide improved speech privacy.

This method is not intended for single components used in workstations, such as a screen, a storage unit, a table, a luminaire, a cupboard, a bookshelf, a standard chair, a wall absorber or a ceiling absorber.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 625:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Determination of carbon and hydrogen — Liebig method
ISO/IEC 21000-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Multimedia framework (MPEG-21) — Part 3: Digital Item Identification
ISO 7207-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Components for partial and total knee joint prostheses — Part 2: Articulating surfaces made of metal, ceramic and plastics materials
ISO 21347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Fracture and damage control