ISO 6540:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٩ فبراير ٢٠٢١
Maize — Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
ملفات الوثيقة ISO 6540:2021
الإنجليزية
25 صفحات
الإصدار الحالي
61.14 BHD
مجال الوثيقة ISO 6540:2021
This document specifies two methods:
- a reference method for the determination of the moisture content of maize grains and ground whole maize, groats, grits and maize flour, see Clause 4;
- a routine method for the evaluation of the moisture content of maize in whole grains, see Clause 5.
The latter is not suitable for use for experts' reports, or for calibration or checking of humidity meters, because of its significant bias to the reference method (see Table B.3).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 19881:2025
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers

ISO 19396-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology

ISO 13503-8:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing

ISO 13400-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services
