ISO 23776:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي

Meat and meat products — Determination of total phosphorous content

المجال

This document specifies three methods for the determination of the total phosphorous content of all kinds of meat and meat products, including poultry and livestock:

  • the inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) method;
  • the spectrometric method;
  • the gravimetric method.

For the ICP-OES method, the limit of detection (LOD) is 1,0 mg/kg and the limit of quantification (LOQ) is 3,0 mg/kg if the mass of the test portion is 0,5 g and the constant volume is 50 ml.

إعداد
29 يوليو 2021

الملفات

null صفحات
الإصدار الحالي
null null
 

المواصفات ذات العلاقة

revises
ISO 2294:1974
 
إصدار سابق
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of total phosphorus content (Reference method)
revises
ISO 13730:1996
 
إصدار سابق
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of total phosphorus content — Spectrometric method

الأكثر مبيعاً

GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
BH GSO 9:2015
GSO 9:2013 
لائحة فنية بحرينية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

ISO 24319:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Design and test requirements for small steel hatches using electrical trace heating
ISO 23218-1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Industrial automation systems and integration — Numerical control systems for machine tools — Part 1: Requirements for numerical control systems
ISO 20054:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Bearings containing dispersed solid lubricants
ISO 21869:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber compounding ingredients — Magnesium oxide — Methods of test