ISO 24683:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  05 أغسطس 2022

High fructose syrup — Specifications and test methods

النشا والمنتجات المشتقة منه
* يشمل محلول السكر المركز (الشيرة) ، الخ

ملفات الوثيقة ISO 24683:2022

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 24683:2022

This document specifies the chemical and microbiological requirements for and test methods of high fructose syrup.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 20908:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Tyre sound emission test — Methods of drum
ISO 9847:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Solar energy — Calibration of pyranometers by comparison to a reference pyranometer
ISO/IEC 21558-2:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Telecommunications and information exchange between systems — Future network architecture — Part 2: Proxy model-based quality of service
ISO 22328-3:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Security and resilience — Emergency management — Part 3: Guidelines for the implementation of a community-based early warning system for tsunamis