ISO/IEC TS 20000-5:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ
14 يناير 2022
Information technology — Service management — Part 5: Implementation guidance for ISO/IEC 20000-1
ملفات الوثيقة ISO/IEC TS 20000-5:2022
الإنجليزية
33 صفحات
الإصدار الحالي
58.84 BHD
مجال الوثيقة ISO/IEC TS 20000-5:2022
This document provides guidance for organizations on how to implement a service management system (SMS). Organizations can use this document to implement the entire SMS in order to conform to the requirements specified in ISO/IEC 20000-1, or parts of an SMS for a selected subset of requirements. This document illustrates a generic plan to manage implementation activities for an SMS.
The intended users of this document are:
a) organizations that require support on how to implement an SMS;
b) consultants and advisors who support an organization during SMS implementation.
This document can be used together with the other parts of ISO/IEC 20000 series.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
ISO 23774:2023
مواصفة قياسية دولية
Pulps — Kraft liquor — Determination of total, active and effective alkali using potentiometric titration

ISO 233-3:2023
مواصفة قياسية دولية
Information and documentation — Transliteration of Arabic characters into Latin characters — Part 3: Persian language — Transliteration

ISO 23772:2023
مواصفة قياسية دولية
Pulps — Kraft liquor — Determination of residual alkali using potentiometric titration

ISO/IEC 30134-7:2023
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Data centres key performance indicators — Part 7: Cooling efficiency ratio (CER)

