ISO/IEC/IEEE 26531:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٣٠ مارس ٢٠٢٣

Systems and software engineering — Content management for product life cycle, user and service management information for users

ملفات الوثيقة ISO/IEC/IEEE 26531:2023

الإنجليزية 53 صفحات
الإصدار الحالي
81.82 BHD

مجال الوثيقة ISO/IEC/IEEE 26531:2023

This document specifies requirements for efficient development and management of information produced

    throughout the life cycle of a system and software product;

    for the provision of information for users of systems and software;

    for the management of IT and support services.

This document is independent of the tools, protocols, and systems used for content management. It does not address configuration management of software assets.

The content management process presented in Clauses 6 to 10 is a specialization (lower-level process) of the information management process specified in ISO/IEC/IEEE 15288 and ISO/IEC/IEEE 12207.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph