ISO 27971:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 14 يونيو 2023 ·

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology

الحبوب والبقول والمنتجات المشتقة
* تشمل الحبوب، الذرة، الدقيق، منتجات الخبز ، الخ

ملفات الوثيقة ISO 27971:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 27971:2023

This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.

It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:

    stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm;

    stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 8454:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Cigarettes — Determination of carbon monoxide in the vapour phase of cigarette smoke — NDIR method
ISO 5201:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Financial services — Code-scanning payment security
ISO 5665:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Consumer incident investigation — Requirements and guidance
ISO 30024:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal feeding stuffs — Determination of phytase activity