ISO 8355:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يونيو ٢٠٢٣

Starch acetates — Specifications and test methods

ملفات الوثيقة ISO 8355:2023

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
27.69 BHD

مجال الوثيقة ISO 8355:2023

This document specifies the physical, chemical and microbiological requirements for, and test methods of, starch acetates.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19085-15:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 15: Presses
ISO 17579:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Design and testing requirements of pneumatic quick-closing valves
ISO 17831-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid biofuels — Determination of mechanical durability of pellets and briquettes — Part 1: Pellets
ISO 18916:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Imaging materials — Photographic activity test for enclosure materials — Processed silver‐gelatin and dye‐gelatin prints