ISO 22002-1:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٩ يوليو ٢٠٢٥
Prerequisite programmes on food safety — Part 1: Food manufacturing
ملفات الوثيقة ISO 22002-1:2025
الإنجليزية
9 صفحات
الإصدار الحالي
30.3 BHD
مجال الوثيقة ISO 22002-1:2025
This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in food manufacturing.
This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.
This document does not apply to other parts of the food supply chain.
Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 6182-18:2025
مواصفة قياسية دولية
Fire protection — Automatic sprinkler system — Part 18: Requirements and test methods for flexible sprinkler hose

ISO 8426-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Hydraulic fluid power — Determination of derived displacement of positive displacement pumps and motors — Part 1: Two-step Toet method

ISO 21121:2025
مواصفة قياسية دولية
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification

ISO 15614-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 2: Arc welding of aluminium and its alloys
