ISO 22002-1:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ يوليو ٢٠٢٥

Prerequisite programmes on food safety — Part 1: Food manufacturing

ملفات الوثيقة ISO 22002-1:2025

الإنجليزية 9 صفحات
الإصدار الحالي
30.3 BHD

مجال الوثيقة ISO 22002-1:2025

This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in food manufacturing.

This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.

This document does not apply to other parts of the food supply chain.

Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6182-18:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire protection — Automatic sprinkler system — Part 18: Requirements and test methods for flexible sprinkler hose
ISO 8426-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Hydraulic fluid power — Determination of derived displacement of positive displacement pumps and motors — Part 1: Two-step Toet method
ISO 21121:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification
ISO 15614-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 2: Arc welding of aluminium and its alloys