ISO/IEC TS 33010:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٥ أبريل ٢٠٢٣

Information technology — Process assessment — Guidance for performing process assessments

ملفات الوثيقة ISO/IEC TS 33010:2023

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
54.27 BHD

مجال الوثيقة ISO/IEC TS 33010:2023

This document provides an overview of process assessment and interprets the requirements of ISO/IEC 33002 and ISO/IEC 33004 through the provision of guidance on the selection and use of assessment models, documented assessment processes, and instruments or tools for assessment.

Process assessment is applicable in the following circumstances:

a)       by or on behalf of an organization with the objective of understanding the state of its own processes for process improvement;

b)       by or on behalf of an organization with the objective of determining the suitability of its own processes for a particular requirement or class of requirements;

c)        by or on behalf of one organization with the objective of determining the suitability of another organization's processes for a particular contract or class of contracts.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph