ISO 5537:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
17 يوليو 2023
·
Dried milk and dried milk products — Determination of moisture content (reference method)
ملفات الوثيقة ISO 5537:2023
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 5537:2023
This document specifies a method for the determination of the moisture content of all types of dried milk and dried milk products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 9658:2024
مواصفة قياسية دولية
Steel — Determination of aluminium content — Flame atomic absorption spectrometric method
ISO 23936-4:2024
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Non-metallic materials in contact with media related to oil and gas production — Part 4: Fiber-reinforced composite materials
ISO/IEC 8506:2024
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Automatic identification and data capture technology — AIDC application in industrial construction
ISO 544:2024
مواصفة قياسية دولية
Welding consumables — Technical delivery conditions for filler materials and fluxes — Type of product, dimensions, tolerances and markings