ISO 18209-1:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٣ أبريل ٢٠٢٤
Biotechnology — Biobanking of parasites — Part 1: Helminths
ملفات الوثيقة ISO 18209-1:2024
الإنجليزية
18 صفحات
الإصدار الحالي
45.03 BHD
مجال الوثيقة ISO 18209-1:2024
This document provides requirements for the biobanking of helminths as parasitic resources including the collection, safeguarding, classification, proliferation, preservation, storage and distribution of helminths.
This document sets requirements for the quality of helminths and their associated data, the data collection, and safety management when handling the helminths as a source of human disease infection.
This document is applicable to all organizations performing biobanking with helminths used for research and development.
NOTE International, national or regional regulations or requirements, or multiple of them, can also apply to specific topics covered in this document.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 21013-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Pressure-relief accessories for cryogenic service — Part 2: Non-reclosable pressure-relief devices

ISO 19223-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Lung ventilators and related equipment — Vocabulary and semantics — Part 2: High frequency and jet ventilation

ISO/IEC TR 23951:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Cloud computing — Best practices for using the cloud service level agreement (SLA) metric model


ISO/IEC 14496-32:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 32: File format reference software and conformance

