ISO 30414:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٥ أغسطس ٢٠٢٥

Human resource management — Requirements and recommendations for human capital reporting and disclosure

ملفات الوثيقة ISO 30414:2025

الإنجليزية 67 صفحات
الإصدار الحالي
93.01 BHD

مجال الوثيقة ISO 30414:2025

This document provides requirements and recommendations for human capital reporting and disclosure (HCRD). This document outlines a baseline for global and comprehensive internal and external HCRD applicable across organizations of all sizes and sectors, focusing on measuring factors that are within an organization's control.

This document provides requirement and recommendations on the following core human capital reporting areas (HCAs):

     workforce composition;

     diversity;

     costs;

     productivity;

     health, safety, and well-being;

     leadership, culture and engagement;

     compliance, ethics, and workforce relations;

     recruitment;

     mobility and succession planning;

     workforce turnover;

     skills, capabilities, and development.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)