ISO 12925-1:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٨ مايو ٢٠٢٤

Lubricants, industrial oils and related products (class L) — Family C (gears) — Part 1: Specifications for lubricants for enclosed gear systems

ملفات الوثيقة ISO 12925-1:2024

الإنجليزية 37 صفحات
الإصدار الحالي
82.35 BHD

مجال الوثيقة ISO 12925-1:2024

This document establishes the specifications relative to family C (gears) for lubricants, industrial oils and related products of class L (see ISO 6743-6). This document deals only with lubricants for enclosed gear systems. Lubricants for open gears and greases for gears (enclosed or open) are covered by the other parts of the ISO 12925 series (i.e. ISO 12925-2 and ISO 12925-3).

This document is intended to be read in conjunction with ISO 6743-6. The following categories specified in ISO 6743-6 are covered by this document: CKB, CKC, CKD, CKE, CKSMP, CKTG, CKES, CKPG, CKPR, CSPG, CSPR, CTPG and CTPR.

Detailed information about the different types of gear, and lubricants, and their selection for gearbox design and service conditions can be found in ISO/TR 18792.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)