ISO 9241-112:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٤ يونيو ٢٠٢٥

Ergonomics of human-system interaction — Part 112: Principles for the presentation of information

ملفات الوثيقة ISO 9241-112:2025

الإنجليزية 18 صفحات
الإصدار الحالي
45.69 BHD

مجال الوثيقة ISO 9241-112:2025

This document establishes ergonomic design principles for interactive systems related to the software-controlled presentation of information by user interfaces. It applies to the three main modalities (visual, auditory, tactile or haptic) typically used in information and communication technology (ICT). These principles apply to the perception and understanding of presented information. These principles are applicable in the analysis, design and evaluation of interactive systems. This document also provides recommendations corresponding to the principles. The recommendations for each of the principles are not exhaustive and are not necessarily independent from one another.

While this document is applicable to all types of interactive systems, it does not cover the specifics of particular application domains which require context-specific recommendations. This document also applies to outputs from interactive systems (such as printed documents and document exports in common computer formats, e.g. pdf, text and tabular formats).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6182-18:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire protection — Automatic sprinkler system — Part 18: Requirements and test methods for flexible sprinkler hose
ISO 8426-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Hydraulic fluid power — Determination of derived displacement of positive displacement pumps and motors — Part 1: Two-step Toet method
ISO 21121:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification
ISO 15614-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 2: Arc welding of aluminium and its alloys