ISO 2917:1999
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٦ ديسمبر ١٩٩٩
Meat and meat products — Measurement of pH — Reference method
ملفات الوثيقة ISO 2917:1999
الإنجليزية
6 صفحات
الإصدار الحالي
20.17 BHD
مجال الوثيقة ISO 2917:1999
This International Standard specifies the reference method for measuring the pH of all kinds of meat and meat
products, including poultry.
The method is applicable to products which may be homogenized and also to non-destructive measurements on
carcass meat, quarters and muscles.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 13909-8:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Mechanical sampling — Part 8: Methods of testing for bias

ISO/IEC 16466:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — 3D printing and scanning — Assessment methods of 3D scanned data use in 3D printing


ISO 18960:2025
مواصفة قياسية دولية
Security controls and implementation for third party payment service providers — Guidance and requirements

ISO 5684:2025
مواصفة قياسية دولية
Adhesives — Floor covering adhesives and products for flooring installation — Assessment and classification of low volatile organic compound (VOC) products
