ISO 2917:1999

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ ديسمبر ١٩٩٩

Meat and meat products — Measurement of pH — Reference method

ملفات الوثيقة ISO 2917:1999

الإنجليزية 6 صفحات
الإصدار الحالي
20.17 BHD

مجال الوثيقة ISO 2917:1999

This International Standard specifies the reference method for measuring the pH of all kinds of meat and meat

products, including poultry.

The method is applicable to products which may be homogenized and also to non-destructive measurements on

carcass meat, quarters and muscles.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 13909-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Mechanical sampling — Part 8: Methods of testing for bias
ISO/IEC 16466:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — 3D printing and scanning — Assessment methods of 3D scanned data use in 3D printing
ISO 18960:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Security controls and implementation for third party payment service providers — Guidance and requirements
ISO 5684:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Adhesives — Floor covering adhesives and products for flooring installation — Assessment and classification of low volatile organic compound (VOC) products